Loading
Loading

Чи є життя під час ремонту? Мій чесний відгук про хмельницький «АС БУДМАРКЕТ»

Привіт, шановне товариство! Коли ми з дружиною вплуталися в капітальне перепланування квартири, я думав, що розлучення чи нервовий зрив стануться раніше, ніж ми поклеїмо перші шпалери. Найбільше дратував хаос із закупками. То штукатурка закінчилася, то гідроізоляція не та, то плити ОСБ привезли такої якості, наче їх у підвалі клеїли. Після третього кола пекла будівельними магазинами, я просто сів за ноутбук і почав шукати альтернативу онлайн. Так і натрапив на «АС БУДМАРКЕТ» ac-ac.com.ua/uk

Знаєте, це той випадок, коли очікування збіглися з реальністю на всі 100%. По-перше, здивував масштаб. У них на сайті якась нереальна кількість позицій — десь під дві тисячі. Тобто мені не довелося окремо замовляти самовирівнювальні суміші в одному місці, а профілі для гіпсокартону чи звукоізоляцію шукати в іншому. Скинув усе в один кошик, від в'яжучих речовин до оздоблення, і питання закрите. До речі, для тих, хто будується з нуля, там і газобетон є, і покрівельні матеріали на кшталт євроруберойду чи ПВХ-мембран.

По-друге, дуже підкупила прозорість щодо брендів. Усі матеріали сертифіковані, від нормальних виробників (Україна, Європа), а не якийсь безіменний контрафакт. По цінах вийшло дуже гуманно — мабуть, через те, що вони працюють без ланцюжка посередників. Мені ще й акційну знижку оформили як новому клієнту. Дівчата-консультантки на гарячій лінії — окрема любов, терпляче вислухали мої дилетантські запитання й допомогли вибрати екологічні варіанти для дитячої кімнати. Привезли все під будинок у Хмельницькому наступного ж дня їхньою машиною (хоча наскільки я зрозумів, по Україні вони теж без проблем відправляють поштою).

Коротше, якщо хочете зберегти родину та гроші під час ремонту — щиро рекомендую цей магазин. Сервіс європейський, ціни наші, перевірено на власному гаманці!

Ответить в эту тему Открыть новую тему Поделиться на моем графике

0 Ответы

Нет ответов